Let The Fall Begin !

De zomer is grotendeels voorbij , de herfst gaat langzaam zijn intrede maken.

Tijd dus voor een nieuwe herfstlook , waarbij wij uiteraard de catwalk en modetrends nauwlettend in de gaten hebben gehouden.

Deze herfst zien we de “mullet look ” oftewel “wolf cut” veelvuldig voorbij komen. Love it or hate it . But its hot ! Te dragen en te combineren in verschillende haarlengtes en haarstructuren.

Naast deze look ,zien we ook weer veel invloeden van de sixtees voorbij komen. Denk aan lang sluik haar met een pony . Midden scheiding, of strak opgestoken of een paardenstaart.

De natuurlijke krul maakt ook weer zijn opkomst. Dames met een natuurlijke krul mogen dit laten zien . Uiteraard vergt dit een andere manier van knippen en verzorgen , waarbij wij ons dit najaar ook volledig in gaan scholen .

Zoals ieder jaar zit je altijd goed met een bobline , we zien ze in verschillende vormen voorbij komen . Met een knipoog op de jaren 70 is de “airy bob ” hip dit najaar .

Keuzes genoeg voor de herfst/ winter dit aankomende jaar. Betreft kleuren zien we veel opvallende highlights , of het nu is in een blonde ondergrond of donkere. De highlights mogen opvallen !! Bruin , caramel , blond , alle natuurlijke tinten waaronder ook roestkleurige , zijn helemaal van nu .

Graag adviseren wij u in het kiezen van een geschikt kapsel voor dit najaar met een passende make-up . Wij zijn er helemaal klaar voor en zien u graag verschijnen in onze salon.

Team Joy`s For Hair

Hallo voorjaar !

Wauw, wat een periode was dit weer.

Na 11 weken dicht te hebben gemoeten hebben wij Joyce , Angela en Debbie met man en macht in de maand maart/ april al onze klanten ontdaan van hun Corona coupe.

Nu we weer bij zijn en de lente gaat beginnen kunt u vanaf 1 april geheel vrijblijvend een gratis professioneel advies gesprek te waarde van €22,50 bij ons inplannen. Hierin bespreken wij u wensen, klachten en mogelijkheden betreffende uw kapsel.

Tijdens de lockdown hebben wij zeker niet stil gezeten. Wij hebben ons zelf verdiept in onze verbeter punten als team. Ook hebben wij een nieuwe productenlijn aangeschaft.

Komt u kennis maken met onze vernieuwde productenlijn van For Reasons? Een vrolijke, gekleurde , hippe lijn met voor ieder wat wils.

Op educatie gebied zijn wij onszelf aan het oriënteren. Wat heben onze klanten nog nodig?Denk aan: haarverlenging, krullen knippen ,make-up .We blijven onszelf ontwikkelen en samen brainstormen, om u bij Joy`s For Hair de ultieme haar ervaring te kunnen bieden .

Bent u nu ook zo benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Maak dan snel gebruik van onze actie. Een gratis professioneel advies gesprek twv €22,50.

See you soon ,by Joy`s For Hair

073-6148312